Guide til udendørstræning: Det kan du lave

Lige meget om du bor på landet eller i byen, så kan du træne på et væld af forskellige måder udenfor. Det handler bare om at finde den rette form for træning for dig. Mangler du inspiration til udendørstræning? Så finder du flere gode idéer her, som du kan gøre brug af.

Sådan kan du træne udenfor

Hvis du gerne vil træne udenfor, findes der en lang række af forskellige motionsformer, du kan give dig i kast med. Du kan blandt andet prøve en eller flere af nedenstående motionsformer:

  • Løb – Løb er et oplagt valg, hvis du gerne vil træne udenfor. Du har ikke brug for andet end et par løbesko og noget løbetøj. Vil du gerne løbe sammen med andre, kan du undersøge, om der er en løbegruppe i din by. Det kan også være, at et familiemedlem eller en god ven vil løbe sammen med dig.
  • Svømning – Bor du tæt på vandet, kan du vælge at tage en svømmetur flere gange om ugen.
  • Cykling – En anden god mulighed er cykling. Du behøver ikke at have en dyr racercykel for at dyrke motion på denne måde. Du kan sagtens få en masse gode ture med en billigere model.
  • Øvelser med kropsvægt – Foretrækker du at styrketræne, behøver du ikke tage forbi dit lokale fitnesscenter. Du kan lave et væld af forskellige øvelser med din kropsvægt udenfor.
  • Find et sted med udendørs træningsudstyr – Du kan ydermere undersøge, om der er et sted i nærheden af dig, hvor du kan gøre brug af udendørs fitnessredskaber. Dette er perfekt, hvis du er vild med at styrketræne og ikke kun ønsker at gøre dette med din kropsvægt.