Webapoteket matas

Matas har købt healthtech-platform og indgår samarbejde med …

Matas A/S – Matas har købt healthtech-platform og indgår samarbejde med onlineapotek

12. apr. 2021 — For kunderne i webapoteket.dk kommer samarbejdet til at betyde hurtigere levering af varer og en mere smidig brugeroplevelse på webapoteket.dk.

Bestil receptmedicin – Matas

Bestil receptmedicin

Bestilling af receptpligtig medicin varetages af webapoteket.dk, og du vil derfor blive sendt videre til deres hjemmeside. Psst… Dine varer venter på dig …

Matas køber sig til alliance med webapoteket.dk – Watch Medier

Matas køber sig til alliance med webapoteket.dk

12. apr. 2021 — Matas har købt to it- og indkøbsselskaber og indgået et samarbejde med onlineapoteket Gazelle Online Apotek, der driver webapoteket.dk. Det …

Den børsnoterede materialistkæde Matas har indgået en alliance med det apoteker-ejede webapoteket.dk, som fremover får leveret it- og indkøbsservice af Matas-selskaber. Desuden sørger Matas for at få mere naturmedicin på hylderne hos webapoteket.dk.

Webapoteket indgår strategisk ægteskab med Matas – Byens Nyt

12. apr. 2021 — Apotekter Lars Persson kan til ByensNyt i dag afsløre, at Matas-koncernen køber selskaberne Apo-It ApS og Web-Apo ApS, for i alt 86 mio. kr.

Matas har købt healthtech-platform og indgår samarbejde med

12. apr. 2021 — Webapoteket.dk er stiftet af ægteparret Trine og Lars Persson i 2011, og onlineapoteket, der i dag drives af Trine Persson gennem Gazelle Online …

Webapoteket | Dansk online apotek

Køb din receptmedicin, håndkøbsmedicin og apoteksvarer på Webapoteket. Fri fragt på ordrer over 99 kr. og gode rabatter til klubkunder.

Clearwater International advises Apo-IT ApS and Web-Apo …

Clearwater International advises Apo-IT ApS and Web-Apo ApS on the sale to Matas/Firtal Group

Gazelle Online Apotek står bag Webapoteket.dk. Salget skal understøtte udviklingen i Matas’ datterselskab Firtal Group, som er en førende digital retailer …

Clearwater International has advised Apo-IT ApS, a health tech platform provider and Web-Apo ApS, a sourcing and logistics provider to Gazelle Online Apotek, which operates Webapoteket.dk, on their sale to health and beauty retailer Matas

Matas køber healthtech-platform og indgår aftale med … – Finans

Matas køber healthtech-platform og indgår aftale med onlineapotek

12. apr. 2021 — Matas har købt to it- og indkøbsselskaber og indgået et samarbejde med onlineapoteket Gazelle Online Apotek, der driver webapoteket.dk.

Matas har købt to it- og indkøbsselskaber og indgået et samarbejde med onlineapoteket Gazelle Online Apotek, der driver webapoteket.dk.

Matas køber to it-selskaber i millionhandel: Indgår samarbejde …

Matas køber to it-selskaber i millionhandel: Indgår samarbejde med web-apotek – Computerworld

12. apr. 2021 — Matas-koncernen har købt de to danske it-selskaber Apo-It og Web-Apo, der i dag leverer infrastrukturen til Webapoteket.dk.

Den danske Matas-koncern tager en stor bid af markedet for e-handel med opkøbet af to it-virksomheder. De to selskaber har Matas erhvervet sig for et tocifret millionbeløb.

Matas køber healthtech-platform og indgår aftale … – ITWatch

Matas køber healthtech-platform og indgår aftale med onlineapotek — ITWatch

12. apr. 2021 — Matas har købt to it- og indkøbsselskaber og indgået et samarbejde med onlineapoteket Gazelle Online Apotek, der driver webapoteket.dk.

Matas køber to selskaber til 85,6 mio. kr. som et led i udviklingen af datterselskabet Firtal Group.

Keywords: webapoteket matas